WEEKENDGUIDEN – UGE 23

WEEKENDGUIDEN – UGE 23

Danmark er endelig indhyllet i nogle hede sommerdage og kulturlivet vender så småt tilbage. De fleste sidder formentlig stadig med næsen i bøgerne og afventer de frygtede eksaminer, men hey, du fortjener en lille pause. I den kommende weekend byder Aarhus på masser af musik, sang, loppemarked og meget mere. Læs videre i vores guide!

 

Torsdag

person driving car on road during daytime

Roadtrip//Unsplash

Roadtrip i USA

Sted: Online via linket Kl: 19:30 Mønt: Gratis

Start lillefredag stille ud med et online foredrag om autocamper i USA. Hvis du går med en våd roadtripdrøm à la Thelma & Louise (minus alt det grusomme selvfølgelig), så tune ind på dette foredrag. Her får du den ultimative guide til roadtrip i USA med en autocamper.

Karaoke på Sherlock Holmes 

Sted: Sherlock Holmes pub Kl: 19:00 Mønt: Gratis

Har du også lyst til at råbe sanseløst ind i en mikrofon? Eller måske har du bare en trang til at se på andre skråle “Stupid Man” for fulde gardiner. Uanset hvad kan du denne torsdag tage på Sherlock Holmes pub til  karaoke, og med et par nemt påvirkelige venner kan det kun blive en uforglemmelig aften.

 

Fredag

//Unsplash

Folkeklubben gæster Grimfest

Sted: Grimhøjvej 20 Kl: 20:00 Mønt: 350kr

Den skønne Grimfest fik alligevel lov til at løbe af stablen i år, og det er kun en gave til hele Aarhus. Denne fredag får den charmerende skovoase besøg af Folkeklubben, og der er lagt op til at tage en ven under armen og nyde poetisk rock under solen!

 

Amy Winehouse hyldest

Sted: Tir na nog Kl: 17:00 Mønt: Gratis

Vi propper mere musik ind i dit fredagsprogram. Denne gang kan du svinge forbi den skønne pub med irsk stemning og høre Amy Winehouse Tribute performe en hyldest til heltinden.

Lørdag

assorted music album covers

//Unsplash

BogGods på Folkestedet

Sted: Folkestedet Kl: 11:00 Mønt: Gratis

Har du en spirende forfatter i maven? Måske drømmer du om at illustrere bøger? Denne lørdag tilbyder Folkestedet en masse forskellige workshops, hvor du kan få et indblik i stærk litteratur og godt boghåndværk.

Friske vinyler fra BadstueRock

Sted: BadstueRock Kl: 8:00 Mønt: Gratis

BadstueRock i Latinerkvarteret holder Record Store Day 2021. Her kan du være med til at støtte fysiske medier og pladebutikker med dine moneter, og samtidig score nogle helt specielle vinyler.

Søndag

gold and silver trophy on brown wooden shelf

//Unsplash

Lopperier på Sydhavnen

Sted: Jægergårdsgade 154 E Kl: 13:00 Mønt: Gratis

Stop lige en halv. Loppefund, lækre drikkevarer og jazz? På Sydhavnen, arrangeret af Soulitate chaibar, finder du simpelthen en drømmedag denne søndag, mere er der ikke at sige.

 

 

 

 

Skriv en kommentar