Vi går lysere tider i møde, og Danmark er så småt begyndt at genåbne! Men vi skal stadig huske på at holde den anbefalede afstand til hinanden. Derfor byder denne uges weekendguide på et udsnit af virtuelle arrangementer, som du med god samvittighed kan deltage i fra sofaen, sengen eller et tredje yndlingssted inden for hjemmets fire vægge!

TORSDAG

Træn dine sprogevner med andre online
Træn dine sprogevner med andre online // foto: Facebook-begivenhed

SWAP LANGUAGE CAFÉ (online)

Sted: Dit yndlingssted i hjemmet Kl.: 19.30-20.00 Mønt: Gratis

Er du vild med sprog? Så skal du deltage i torsdagens Swap Language Café, hvor du enten kan øve et nyt sprog, et sprog du gerne vil holde ved lige – eller hjælpe andre med at tale et sprog, de gerne vil blive bedre til. Alle niveauer er velkomne; så du skal endelig slå røven i sæddet og blive hjemme denne torsdag aften! Læs mere om, hvordan du deltager på facebook-begivenheden.

 

FREDAG

Online musikbanko med 80er tema!
Online musikbanko med 80er tema! // foto: Facebook-begivenhed

MUSIKBANKO – FRA VORES STUE TIL JERES

Sted: Total80er.dk Kl.: 19.00-20.30  Mønt: Afhænger af eventuel donation

Fredag aften kan du deltage i Total80er.dk’s musikbanko, hvor der bliver spillet op til 80’er quiz. Det er gratis at deltage – men hvis du vil støtte et godt formål, så kan du bidrage med 10-20 kr. (pr. plade) som går direkte og ubeskåret til de Danske Hospitalsklovne! Læs mere om, hvordan du deltager på Total80er.dk’s facebook-begivenhed eller hjemmeside

 

FÆLLESSANG – HVER FOR SIG

Sted: DR1 Kl.: 20.00 – 21.00  Mønt: Gratis

Det er måske lidt underligt at sidde og synge fællessang hver for sig – men i en hverdag, hvor mange ting er forandret, er det vigtigt at huske på, at der stadig findes et fællesskab. Et fællesskab der findes gennem sangen. Så tune ind på DR1 denne fredag aften og bliv en del af det syngende fællesskab. Syng med, når der er fokus på den danske sangskat! Har du ikke kanaler? Så frygt ej, du kan stadig deltage på DR1 live.  

 

LØRDAG

Deltag i den to-dages digitale festival TRANSMISSION! og støt op om kulturen!
Deltag i den to-dages digitale festival TRANSMISSION! og støt op om kulturen! // foto: Facebook-begivenhed

 

TRANSMISSION! – KONCERT MED ANGÅENDE MIG

Sted: Dit yndlingssted i hjemmet Kl.: Fra 18.00  Mønt: Gratis

Hvis du savner koncerter, skal du deltage i den to-dages digitale festival: TRANSMISSION! Her kan du fx opleve koncert med Angående Mig, der i 2019 blev udråbt til vinder af KarriereKanonen. Koncerten starter kl. 18.00, er gratis og kan opleves fra dit yndlingssted i hjemmet! Hvad mere er der at elske? 

 

TRANSMISSION! – AARHUS VOLUME MED JADEN CASTRO OG HANS SOLO

Sted: Dit yndlingssted i hjemmet Kl.: Fra 23.00  Mønt: Gratis

Savner du de fede danserytmer fra DJ’en på dit yndlings dansested? Så skal du tune ind på TRANSMISSION! kl 23.00, hvor Aarhus Volume inviterer til fest hjemme i din egen stue. Her kan du opleve den aarhusianske DJ Hans Solo og den amerikanske undergrundsrapper Jaden Castro, som danner rammerne for lyrikken til Han SOLOs lækre beats.

 

SØNDAG

Pop popcornene og brug søndag og natten til mandag foran skærmen med gode film! // foto: fra transmissionfestival.dk

TRANSMISSION! – FRITTER, FADØL OG FORESTILLING

Sted: Dit yndlingssted i hjemmet Kl.: Fra 14.00  Mønt: Gratis

Savner du teater? TRANSMISSION! inviterer denne søndag til en live lydteater-udgave, der tager udgangspunkt i episode et á tre fra Fritter, Fadøl & Forestillings teaterføljeton om frigørelse. Episoden tager afsæt i det gamle kornlager på Sydhavnen i Aarhus, og er optaget tidligere på året. Er du interesseret i at vide mere? Så skal du besøge TRANSMISSION! kl. 14.00.

 

TRANSMISSION! – MIDNATSBIOGRAF M. 4XF

Sted: Dit yndlingssted i hjemmet Kl.: Fra 23.00  Mønt: Gratis

Hvis du savner biografturen, skal du besøge TRANSMISSION! søndag aften kl. 23.00. Her inviteres unge filmskabere ind for at præsentere deres seneste produktioner – og du skal selvfølgelig være publikum! Så pop popcornene og deltag i en super spændende og ikke mindst digital midnatsbio med fire forskellige film.

 

// Coverbillede: VINK redaktionen