Med jazz i varmen med vennerne og et par fødselsdage er der lagt op til en forrygende sidste weekend i denne måned. Før februar melder sig, kan du nå at blive mæt og måske glad, mens du drikker en fad og flader ud til koncerter i forskellige afskygninger.

 

TORSDAG

Pica Pica åbner døren for jazz og inspirerende toner. // Foto: Pica Picas Facebook-begivenhed

 

NATTEHIMLENS HISTORIER

Kl. 20.00 – 22.00. Mønt: Valgfri.

Dome of Visions præsenterer i samarbejde med Flugtende Fortællinger en aften i stjernes tegn. Kom og hør Ole J. Knudsen, der er ekspert i astronomi og stjernehimlen, give et indblik i stjernerne og deres sagnomspundne historier. DMI lover skyfri himmel, så der burde være mulighed for at få øje på den ægte vare på aftenhimmelen.

 

JAZZ PÅ PICA PICA

Kl. 20.00 – 22.00. Mønt: Det afhænger af hvad du køber.

Torsdag er i denne uge åbenbart den ukronede konge af jazz. Hvis du føler, at denne torsdag virker lidt slatten og intetsigende, er Pica Pica stedet at befinde sig. Pica Pica lover masser af intensitet og energi. Rytmiske sidespring kommer til at trives i stor stil, så hvis et sidespring virker tiltrækkende, ved du nu, hvor festen sker.

 

JAZZ JAM AT SMAGLØS

Kl. 20.30 – 00.00. Mønt: Afhænger af hvor mange drinks, du køber.

Café Smagløs er stedet at være, hvis du spiller i et jazzband, eller synes at du synger som Nina Simone. Du får nemlig muligheden for at jamme med denne aften. Hvis du nærmere er typen, der holder af at hænge ud i baren, er du bestemt også velkommen. Der er lagt op til god stemning med en longdrink i hånden og behagelige toner fra de optrædende kunstnere.

Jazzy Aarhus Jam Session er hosted af Niels Munk, Nicolas Van Belle og Jonathan Schou.

 

STUDENTERHUSET LIVE: PARLØR + FABELDYRET

Kl. 21.00 – 00.00. Mønt: Gratis.

Er du nede med håndtegn og klar til at hoppe, er Studenterhuset stedet at hænge ud. Med kunstnerne Parlør og Fabeldyret er du lovet hip-hop og rap-eksplosion for alle de penge, som du lægger i baren eller beholder i banken.

 

FREDAG

Det skal fejres, når Vesterlauget fejrer fire år. // Foto: Vesterlaugets Facebook-begivenhed

 

DRUNK CREATIVES X CULTURE WORKSPACE

Kl. 16.00 – 20.00. Mønt: Gratis.

Kalder alle kreative hoveder!

Hvis du ikke har fået set det nye Culture Workspace, får du muligheden, når Drunk Creatives denne fredag bliver afholdt på hjemmebane. Få hilst på de nye kreative kræfter, mens du kvæler øl og snakker iværksætteri med andre ildsjæle. Der er som sædvanligt lagt op til en festlig fredagsbarsstemning akkompagneret af Alexander Woods. Duk op, og husk blot at medbringe dit kreative humør.

 

VESTERLAUGET FYLDER 4 ÅR

Kl. 16.00 – 03.00. Mønt: Afhænger af hvor tidligt du kommer.

Kagen og de første Thy-pilsnere er på husets regning, når Vesterlauget fejrer fødselsdag. Hvis du alligevel skulle komme for sent til det gratis gilde, er der lovet happy hour i halvanden time på drinks, du kan skylle skuffelsen over at komme for sent ned med.

 

JAZZ, VENNER & NANA RASHID

Kl. 18.00 – 23.00. Mønt: Efter behov.

Jazz & venner byder velkommen til en aften i Studie02K, hvor Nana Rashid og hendes band leverer blide toner til dig, din vin og dine yndlingsvenner. Der er lagt op til en aften i godt selskab, når Nana Rashid med band holder release koncert.

Vel mødt til en aften i dit favorit selvskab.

 

TAPE: YUNG, COLD PUMAS & TILE BREAKER

Kl. 20.00 – 02.00. Mønt: 100 – 180,- .

Med Yung, Cold Pumas og Tile Breaker er der lagt op til en hård fest på TAPE. Både rock og post-punk kommer til at fylde spillestedet denne aften. Så hvis du er træt af dine computerhøjtalere eller bare har brug for at ryste røv på en lørdag, er det oplagt, at du erhverver dig en billet allerede nu.

 

NYTÅRSKUR PÅ DRUDENFUSS

Kl. 21.00 – 02.00. Mønt: Hvad end du er oppe for.

Drudenfuss arrangerer i samarbejde med ArkiBal (Arkitektskolens festforening) og De Arkitektstuderendes Råd nytårskur på Drudenfuss.

Uden at love for meget er der lagt op til billige drinks og dans, der skal minde dig om, at 2016 er et overstået kapitel.

 

LØRDAG

Tag på TAPE, hvis du er til rock eller punk. // Foto: TAPEs Facebook-begivenhed

 

AARHUS CULTURE WALK

Kl. 11.00. Mønt: 150,-.

Kender du ikke Aarhus så godt, og kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvad byen gemmer på af historier, er dette en gåtur, der vil give dig svar og kultur for alle pengene. Med mødested foran banegården dukker du bare op og betaler og tager med ud i byen på opdagelse.

 

SWAYS 11 ÅRS FØDSELSDAG

Kl. 20.00 – 05.00. Mønt: Det bliver ikke billigere.

Sway sælger sjusser og øl for 11 kroner indtil klokken 23. Du er lovet rock-, disco- og elektrobeats fra højtalerne til klokken slår 5. Men inden da kan du nå at vinde bobler og drikke dem med slænget, der elsker rock lige så meget som dig.

 

SØNDAG

Det er tid til at finde tøj, når Megakup! afholdes på godsbanen. // Foto: Megakup!s Facebook-begivenhed

 

MEGAKUP! PÅ GODSBANEN

Kl. 12.00 – 15.00. Mønt: 40,-.

13. sæson af Megakup! folder sig ud på Godsbanerne og giver dig endnu engang muligheden for at erhverve dig et par lækre stykker stof til kroppen. Kom tidligt, gerne før dine veninder, og vær sikker på at du får fyldt kurven og garderoben op.

 

Rigtig god weekend // Kristoffer