WEEKENDGUIDEN

WEEKENDGUIDEN

Er du til bas, afrikanske beats eller psych pop? Uanset hvad er der rig mulighed for at få dine musikalske lyster stillet denne weekend, da der er arrangementer til enhver smag. Derudover er weekenden krydret med dejlige begivenheder, der både byder på kultur, kunst og ølbowling. Lad weekenden begynde!

Torsdag

Uge 29 bas

Hold gadefest i 8 timer til Bas Under Buen. // Foto: Soundvenue

 

DJ JCAK vs. Emma G

Kl. 14.50. Mønt: Gratis.

Træd ind i et abstrakt lydunivers når DJ JCAK spiller op på Artspace i Vestergade. Fra 14.55 til 19.56 er DJ JCAK på programmet, bagefter er der open mic og jam, og til sidst går JCAK på igen. Sving forbi til en kunstnerisk eftermiddagsfest og find ud af, hvad det hele går ud på.

 

Torsdagskalas på HeadQuarters

Kl. 19.00. Mønt: Gratis.

HeadQuarters lægger op til fest, når der er Torsdagskalas, som er et tilbagevendende arrangement med billige Blå Thor og musik, du flytter fødderne til. Fra kl. 22 kommer Moonlight Club forbi og vender plader, de lover svedig pop og R&B. Så hvis du ikke skal jobbe fredag morgen, kan du sætte gang i weekenden med ømme fødder.

Fredag

Uge 29 fredag

TAPE byder på tripplekoncert med upcoming bands.

Festivals Chill på Strandbaren

Kl. 15.00. Mønt: gratis

Har du abstinenser efter Roskilde? Savner du ølbowling og at være omgivet af glade mennesker? Så kan du få stillet dine behov på fredag, hvor Strandbaren på havnen inviterer til chill med drinks, DJ’s og turnering i ølbowling! Alle kan stille op i konkurrencen, I skal bare tilmelde jer inden kl. 15. Er du ikke så konkurrenceminded, kan du alligevel sagtens spille med dine venner, eller i stedet tage en omgang vikingespil – du kan ganske enkelt også nøjes med at chille i solen.

 

Bas under buen 2016

Kl. 15.00. Mønt: gratis

Bas under buen er et årlig arrangement stablet på benene af OHOI!, der også bliver holdt i København og Odense. Under Ringgadebroen får beatsene sit spillerum, og uanset om du er vild med bas eller bare har lyst til at tjekke det ud, kan du svinge forbi. Selvfølgelig er der efterfølgende afterparty på Double Rainbow kl. 23, som koster 40 kr. Begivenheden kan du finde her.

 

The Vice, Hush Moss, Slowes på TAPE

Kl. 20.00 Mønt: 60 kr.

Tripplekoncert på TAPE. The Vice er en århusiansk gruppe, der spiller psych pop, og som har sin debutkoncert på fredag. Hush Moss kommer hele vejen fra Berlin, og er 70’er inspireret musik, der giver dig lyst til at køre en tur gennem Latinerkvarteret på rulleskøjter. Slowes har taget turen fra København, og giver dig psychedelic-pop. En duo, der giver dig lyst til at svaje. TAPE giver dig hele tre gode koncerter, så du kan få en aften fyldt med musikalsk udfoldelse.

Lørdag

Uge 29 lørdag?

Gå en tur gennem byen, og se den kulturelle side af Aarhus på en ny måde.

Culture walk

Kl. 11.00 og 14.00. Mønt: 150 kr., studerende: 120 kr.

Har du lyst til at se Aarhus fra en ny side? Vil du vide mere om alle de fantastiske kulturelle ting, byen gemmer på? Så tag med på en culture walk. En tur, hvor du får ny viden og en mulighed for at opleve alle de steder, du går forbi hver dag, på en helt ny måde. Der er både ture kl. 11 og kl. 14.

 

Afro Summer Party

Kl. 20.00. Mønt: 50 kr.

Ingen lørdag aften uden fest. Næsten. Du kan i hvert fald vælge at tage til Afro Summer Party, hvis du har lyst til at danse. Aftenen byder på musik fra hele Afrika, underholdning og workshops fra kl. 20.30, og vælger du at komme allerede fra kl. 18, vil der være lækker, afrikansk mad. Senere byder de endda på samosas! Kom og vis dine moves african style.

Søndag

Uge 29 søndag

Mange unge kunstere har udstillet sin kunst på Aarhus Artspace, nu er det din tur!

Kundalini Yoga på stranden

Kl. 09.00. Mønt: Gratis.

Dyrk morgenyoga med sand mellem tæerne imens du lytter til vandets bevægelser. Det bliver ikke mere sommerligt. På søndag kan du komme til gratis yoga på Ballehage Strand, dog opfordrer arrangørerne alle til at donere mellem 50 og 100 kr. Husk egen måtte, tæppe og vand.

 

Open Artspace

Kl. 12.00. Mønt: Gratis.

Aarhus Artspace gør det igen – denne gang med dig som kunstner! Hele sommeren har adskillige unge kunstnere udstillet forskellige projekter, og nu er det din tur. Alle kan komme forbi med lige netop det, de føler, skal vises frem til omverdenen. Du har chancen for at udfolde dine indre kunstner, eller se en masse andre krænge deres sjæl ud, hvis du ikke selv føler for det.

 

Hav en solrig og dejlig weekend! // Anna.

Coverfoto: Dennis Kristensen

Skriv en kommentar