cropped-VINK-logo-sort.png

Ugens weekendguide byder på en masse musik, kunst og ikke mindst latter. Vi følger dig igennem weekendens strabadser med sjove oplevelser og popcorn for at holde humøret højt i det dårlige vejr. 

 

Torsdag

cooked popcorn
//Unsplash

Fernisering i Graven

Sted: Graven 29 Kl: 19:00 Mønt: Gratis

Vil du starte weekenden ud med et kulturelt indslag, så er dette en begivenhed for dig. Magasinet CITAT afholder fernisering med kunstneren Rydwan Ahmed, og holder derefter en release-fest på Paradis!

 

Pilsner og popcorn

Sted: Club Curious Kl: 19:00 Mønt: 215kr

Er du mere til en kold øl og saltede snacks, skal du bevæge dig ned til Sydhavnen. Her byder Club Curious på øl fra Færøerne suppleret med nyfortolkede popcorn.

 

Fredag

group of people inside the room
//Unsplash

Dans dig varm på Godsbanen

Sted: Godsbanen Kl: 21:00 Mønt: 100kr

Synes du også, der er lidt køligt i disse dage? Så oplev en aften med Institut for (X) på Godsbanen. Denne fredag har de inviteret Berlinbaserede DJ Byron Yeates forbi, og der er lagt op til god techno.

 

Lørdag

blue and white ball decors
//Unsplash

Afro-funk på Turkis

Sted: Vester Allé 15 Kl: 20:00 Mønt: 115kr

AddisAbabaBand holder koncert hos det Turkise telt, og det bliver intet mindre end en fest. Bandet har allerede gæstet de fleste danske scener – blandt andet Copenhagen Jazzfestival og vores lokale Grimfestival.

 

Secondhand Bazar hos Studenterhuset

Sted: Studenterhuset Kl: 12:00 Mønt: Gratis

Før du skal til fest om aftenen, kan du med snilde nå at finde det perfekte outfit til en lækker pris, hvis du svinger forbi studenterhuset. Her afholdes der secondhand bazar, og samtidig er caféen åben, hvis tørsten trænger sig på.

 

Søndag

assorted-color paints
//Unsplash

Det kreative hjørne

Sted: Frontløberne Kl: 18:00 Mønt: 20kr

Er du i det helt kreative hjørne, kan du endnu engang vende snuden mod Sydhavnen; her afholder Frontløberne deres ugentlige Malekunsthyggeklub. De tilbyder også gratis kaffe og te!

 

Coverbillede: // VINKaarhus