VINK SØGER KREATIVE SJÆLE

 

SKRIBENTER

Elsker du at skrive, og brænder du for at opsøge og afdække de skæve, sjove og alternative dele af Aarhus’ kulturelle vækstlag? Ja, så er det netop DIG vi står og mangler! Send fluks en kort ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk med en beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du har lyst til at blive en del af VINK-familien som frivillig skribent.

Som skribent skriver du bl.a. om events, laver interviews, anmeldelser, reportager og deler hvad du ellers har på hjerte.

FOTOGRAFER

Går du med en fotograf gemt i maven? Og vil du være en del af et kreativt kulturfællesskab? Så send en ansøgning til kontakt@vinkaarhus.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation, og vedhæft nogle af dine allerbedste billeder.

Som fotograf tager du med en skribent, når der er brug for billeder til et indlæg, du tager billeder til dine egne fotoreportager og fanger øjeblikket til vores Instagram.

POP UP'ER

Vink søger kreative mennesker til vores eventhold, VINK POP UP. VINK ønsker at komme mere ud i byen i form af POP UP arrangementer fra talks til fredagsøller, i og uden for redaktionen. Som VINK POP UP’ER vil du være med i hele processen fra ideudvikling til produktion og afvikling efterfulgt af evaluering. Skriv en mail til kontakt@vinkaarhus.dk, hvis det lyder som noget for dig!

FONDSØGERE

VINK søger folk, der godt kan lide at skrabe penge sammen!

Er du en god salgsmand og vil du gerne hjælpe VINKaarhus med at blive en bæredygtig forening? Vi søger folk med eller uden erfaring indenfor marketing og fondsøgning, der ønsker at forbedre sig og skabe kontakter. VINK vil gerne være større og har brug for støtte, derfor ønsker vi at oprette en fondsredaktion. Kunne du tænke dig at være med til at skrive et kapitel for VINKaarhus, så skriv en mail til kontakt@vinkaarhus.dk.

 

*****************************************

Da stillingerne er frivillig og ulønnet, er det allervigtigste for os, at du har lyst til at engagere dig i VINK og i det fællesskab, som udgør VINK. Du skal se dit arbejde her som en mulighed for at deltage i og bidrage til fællesskabet, videreudvikle dine faglige kompetencer og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig med stort F.

 

Vi tilbyder derfor:

- At du bliver en del af VINK-familien
- Erfaring indenfor bl.a. journalistik, formidling og kommunikation.
- Adgang til et kæmpe kreativt kulturelt netværk
- Stor kreativ frihed med plads til at eksperimentere og afprøve idéer

SEND DIN ANSØGNING TIL KONTAKT@VINKAARHUS.DK