cropped-VINK-logo-sort.png

VINKaarhus er enormt glade for at kunne invitere indenfor til næste del af vores kulturprojekt VINK POP UP. VINK POP UP er en tværkunstnerisk platform, hvor VINKaarhus præsenterer aarhusiansk undergrundskultur i et liveformat.

 

Første omgang VINK POP UP fandt sted den 8. december, hvor vi kunne præsentere den aarhusianske indiepop-kunstner Lihme samt den nyligt tilflyttede franske videokunstner Elliot Becheau. Og nu er vi klar med endnu en omgang hos Frontløberne den 15. februar og med et ligeså lækkert program.

 

 

Det bliver et brag af en kulturfest, hvor du blandt andet kan opleve det lovende band Tundra anført af Sophie Trolle, som præsenteres i samarbejde med Atlas/Voxhall. Det er eksperimenterende pop med psykedeliske elementer og en lyd, der sender tankerne hen imod en melodisk syrerock med smukke afstikkere ud i jazz-lignende solo-sekvenser. Tundra er garant for en lyd med meget højt til loftet, hvor du uden tvivl kommer til at få lidt en ”føle-klump” i halsen. Fang dem i Aarhus, inden de drager på tour i Nordjylland – og inden de udgiver deres debutalbum i marts måned. Du kan lytte til dem her.

Denne aften kan du også opleve eksperimenterende fotokunst af Troels Heiredal (f. 1984), som præsenteres i samarbejde med det lokale Galleri Grundstof, der tidligere var at finde i Vestergade. I serien Untitled Experiments Layering Space Through Cutouts (2017) eksperimenterer Troels Heiredal med, hvordan forskellige geometriske elementer danner nye farver og rum, når de sættes sammen. Det er altså en undersøgelse af, hvordan man med kameraet og det fotografiske materiale kan udfordre, udforske og skabe nye stemninger, rum og udtryk.

VINKaarhus glæder sig som et lille barn til igen at åbne dørene for omverdenen. Så kom og tag alle dine venner med. Det er fredag den 15. februar. Det er klokken 20. Og det bliver FEDT! Tjek begivenheden ud her.


//Grafik: Nana Bisgaard Fredberg