VINK POP UP – ET VINDUE TIL UNDERGRUNDEN

VINK POP UP – ET VINDUE TIL UNDERGRUNDEN

Hos VINKaarhus har vi gennem de seneste fem år fortalt historier fra det aarhusianske  kulturmiljøVi har fingeren vækstlagets puls og en interesse for de mange kreative iværksættere og kulturelle frontløberes projekter i byen. Det er i vores DNA at præsentere aarhusiansk undergrundskultur. Nu tager vi det til et nyt niveau!  

VINKaarhus er derfor enormt glade for at kunne præsentere vores nye kulturprojekt VINK POP UP.

 

Vi vil skabe en platform for det usete, det uhørte, det som du kommer til at holde af i fremtiden, og det du senere ville ønske, du havde hørt om før. Vi vil gøre det i rammer, der er uafhængige af de etablerede kulturinstitutioner af rammeaftaler og kvoter. VINKaarhus er drevet 100 % af frivillige kræfter, og alt overskud fra arrangementerne vil derfor gå til at fremme kulturen – blandt andet i form af endnu flere arrangementer og gode historier fra det aarhusianske kulturliv.

 

VINKaarhus elsker kultur. Al slags kultur. Vores engagement i den aarhusianske kulturjungle afspejler sig i vores artikler, der dækker en bred vifte af kulturtilbud. VINKaarhus er i sin grundtanke en kærlighedserklæring til kulturen omkring os, og især til den kultur der ikke ses med det blotte øje. Vi vil undergrundskulturen, og vi vil vise den frem til så mange som muligt. Det har hele tiden været meningen med VINKaarhus – og nu vil vi gerne tage det et skridt videre; ud af internetboblen. VINKaarhus skal være en aktiv del af kulturlivet i Aarhus.

 

VINKaarhus har nu haft base ved FrontløberneSydhavnen i et stykke tid. Her bliver vi altid meget inspirerede, og vi er glade for at være en del af et spirende, kreativt miljø i Aarhus. Hos Frontløberne sker der konstant nye ting, der udfordrer status quo. Med afsæt i denne skaberånd vil vi gerne give noget tilbage, og arrangementerne vil derfor blive afholdt lokalt – helt lokalt.

 

VINK POP UP er en platform, hvor VINKaarhus præsenterer aarhusiansk undergrundskultur i et liveformat.

 

Første gang, du kan opleve VINK POP UP, bliver lørdag d. 8. december 2018.

 

Det bliver et brag af et åbningsbal, hvor indiepop-kunsteren Lihme blandt andet spiller koncert. De to allerede udgivne singler “Free Fall” og “Melted Moments” er begge bud på drømmende popmusik anno 2018, som vi hos VINKaarhus ser et enormt potentiale i. Du kan se mere til Lihme lige her!

 

Tjek eventet ud her!

 

Vi glæder os til at se jer!

 

På vegne af redaktionen,

Cecilie Abildgaard & Anne Møller Christensen

Chefredaktører


Coverfoto: Nana Bisgaard Fredberg

Skriv en kommentar