VINKaarhus og Voxhall inviterer den 26. april indenfor til en aften fyldt med velvalgte ord, smukke fortællinger og et eksperimenterende lydunivers! Kom med, når vi hylder poesien med musik af det århusianske band Rigmor og litteraturoplæsning med den lokale forfatter Jesper Gaarskjær præsenteret i samarbejde med Stemmer i Stuen.

 

Det spirende indieband Rigmor, med Sarah Wichmann i front, er garant for lækker dansksproget melankolsk pop med en rocket lyd. Med en overlegen vokal, et eksperimenterende lydbillede og fine poetiske overvejelser er vi hos VINKaarhus sikre på, at Rigmor er et band, som vi alle kommer til at høre mere til i de kommende år.

I samarbejde med projektet Stemmer i Stuen, som sædvanligvis holder oplæsninger i private stuer, er vi enormt glad for at kunne præsentere den lokale forfatter Jesper Gaarskjær, der debuterede skønlitterært med digtsamlingen At synke et ocean i 2017. En digtsamling om, hvordan vores skærme inficerer døgnet med billeder og breaking news. Derudover kan du opleve det særlige samarbejde mellem forfatter Daniel Boysen og komponist Martin Lau, når de lader musik og poesi smelte sammen i en unik litteraturoplevelse.

Til arrangementet kan du desuden opleve en udstilling med værker af digteren Nikolaj Loufbye, der i 2017 strøede sin poesi ud over Aarhus i form af små digte på post-its, som blev efterladt på byens gader og stræder.

 

Hos VINKaarhus har vi gennem de seneste 5 år fortalt historier fra det aarhusianske kulturmiljø. Vi har fingeren på vækstlagets puls og en interesse for de mange kreative iværksættere og kulturelle frontløberes projekter i byen. Det er i vores DNA at præsentere aarhusiansk undergrundskultur. Det har vi nu taget til et nyt niveau.

Med kulturprojektet VINK POP UP vil vi skabe en platform for det usete, det uhørte, det som du kommer til at holde af i fremtiden, og det du senere ville ønske du havde hørt om før. VINK POP UP er en platform, hvor VINKaarhus præsenterer aarhusiansk undergrundskultur i et liveformat.

 

Tjek det ud!

Cecilie Abildgaard & Anne Møller Christensen
Chefredaktører VINKaarhus

 

Projektet er støttet af Atlas/Voxhall og Aarhus Kommune