VINK anbefaler: Koncert med Hellas og Philipp Rumsch

VINK anbefaler: Koncert med Hellas og Philipp Rumsch

Kender du det, at du engang i mellem trænger til at få rystet din musiske grundvold en lille smule? Sådan har jeg det ofte. Og i en uge, hvor Northside lukkes af Nik&Jay, så kan det være tiltrængt at blive taget et helt andet musikalsk sted hen – inden det meste af midtbyen lørdag nat må lytte til ’Boing’, ’Lækker’ og ’Hot’ – om det er selvvalgt eller ej. Derfor anbefaler VINKaarhus koncerten med københavnske Hellas og den tyske Philipp Rumsch onsdag aften. Det virker nemlig som den helt rette modgift, om man vil!

 

På hvad der tegner til at blive endnu en lun sommeraften (what!) kan du på Salonen (Grønnegade 61B) opleve eksperimenterende musik med et potentiale, som nærmest ikke kan overvurderes. Det bliver smukt – og det bliver med et musisk lixtal, som er væsentligt højere end Nik&Jay (sorry, not sorry).

Til denne dobbeltkoncert kan du opleve den københavnske dou, Hellas, som slår deres folder inden for instrumentalmusikken. Med klaver og trommer undersøger de musikkens grænseflader i et univers, som er inspireret af moderne kompositioner i skøn forening med en hilsen til ambient og showgaze. Så glæd dig til at blive hevet med ind i Hellas-universet, hvor de enkle kompositioner kan få tiden til at gå i stå.

Lyt til Hellas her: https://soundcloud.com/hellasdk

 

Philipp Rumsch // Foto: Antje Kroeger

 

Udover skønne Hellas, vil du også kunne opleve den lovende, tyske pianist og komponist Philipp Rumsch. Her kan du forvente en lyd, der er inspireret af både popmusikken, den elektroakustiske musik, moderne klassisk og af improvisationsmusik. Med en undersøgende tilgang til musikken og brugen af fragmenterede melodier, vil du onsdag tages med på en svævende tur gennem et udfordrende og varieret lydbillede, som i den grad er interessant.

Lyt til Philipp Rumsch her: https://soundcloud.com/philipprumsch/a-forward-facing-review-part-ii

 

VINKaarhus sender altså vores varmeste (og måske også svedigste) anbefaling til Hellas og Philip Rumsch. Det bliver lækkert. Smut forbi Salonen (Grønnegade 61B) onsdag klokken 19. Tjek det ud!

Event: https://www.facebook.com/events/586365671756119/

 

// Anne


Coverfoto: Peter Lademann

Skriv en kommentar