SPOR FESTIVAL ÅBENBARER

SPOR FESTIVAL ÅBENBARER

Festivalsæsonen vælter snart over os, inklusiv i vores egen kære by. Her på VINK Aarhus anbefaler vi, at i også skal tage på SPOR Festival når foråret for alvor rammer. Vi kommer her med en præsentation af årets tema og dele af progammet.

 

EPIPHANY. En åbenbaring. Følelsen som rammer pludseligt, når noget sandt og klart opstår for os i vores sind. En slags realisering.
Det er temaet for dette års SPOR festival, som afholdes fra 10. til 14. maj i Aarhus. Festivalen kommer til at bestå af koncerter, kunstudstillinger og events forskellige steder i byen. SPOR festival vil med årets tema kaste et nyt lys over hverdagens mønstre og rum ved at vende op og ned på vores forestillinger om hverdagen, som vi (tror vi) kender den.

 

//Foto: SPOR festival

 

SPOR festival: Kunstere fra hele verden tolker det hverdagslige

Som gæst kommer man dermed til at opleve forskellige begivenheder til festivalen, hvor musikken og kunsten iscenesætter din forestilling om hverdagen og offentlige rum. Den går måske i opløsning og opstår på en helt ny måde? Så gør dig klar til et intenst, spændende og tætpakket program med alt godt fra den kreative verden.

 

SPOR festival afholdes i år samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Festivalen kurateres i år af SPORs to direktører og kunstneriske ledere Anne Marq­vardsen og Anna Berit Asp Christensen. Begge har siden 2007 skabt festivalkoncepter af de eksperimenterende af slagsen. Der er dermed lagt i selen til gode oplevelser for aarhusianerne i år.

 

Indtil nu er dele af programmet offentliggjort. Festivalen kan allerede præsentere syv unge kunsterne fra forskellige lande, som med deres værker skal pirre vores hverdagslige situationer og rum. Du kan blandet andet glæde dig til en lydvandringsinstallation og en musiksælgende reklamestand placeret midt i Aarhus C.

 

Hold øje med SPOR festival, og så bringer VINK Aarhus mere nyt når festivalen nærmer sig.

Skriv en kommentar