Sofar Aarhus

Sofar Aarhus

FOTOREPORTAGE: En mørk efterårsaften inviterede Sofar Sounds Aarhus til en række intimkoncerter i en smuk herskabslejlighed på Strandvejen, hvor musikken og hyggen var i centrum. 

 

Konceptet blev startet af to musik entusiastiske fyre fra London, der fandt det frustrerende at publikum snakkede meget under koncerter de tog til. Derfor lavede de deres egen private koncert med tre kunstnere og inviterede deres venner. Sidenhen har konceptet spredt sig til over 90 byer i hele verden. Reglerne er simple; respekter musikken, ingen snak under koncerterne, støt musikken med en krone eller to, hvis du har lyst og så handler det bare om at nyde musikken.

 

// Tekst: Lisa Larsen, Fotos: Emilie Garbrecht Brodersen

 

1

2

 

Denne aften var der tre talentfulde acts, der gav publikum en helt speciel oplevelse. Jonah Blacksmith indledte aftenen med en række sjælefulde og stemningsfyldte melodier i en smuk folk konstellation. Der var både banjo, interessante vokaler og charme at finde i musikken.

 

3

4

 

Det andet act var Ankah, hvor forsangerinden førte os med en dyb og blød stemme igennem en lækker soul-verden med jazzede elementer i form af trompeter og saxofoner, alt imens musikken gav flashback til 90’ernes r’n’b grupper.

 

5

6

7

 

So So Sofie afsluttede aftenen med en meget fin og drømmende optræden. Det var nemt at fortabe sig i forsangerindens helt igennem fantastiske stemme, der kun blev akkompagneret af et klaver og en guitar.

 

8

9

10

 

Arrangementet var bestemt gennemført og det var en ret interessant måde at opleve musikken på. Er du selv interesseret i at deltage, kan du læse mere her. Du kan i øvrigt opleve Jonah Blacksmith og Ankah til næste års gratis Musik Aarhus Festival.

 

Skriv en kommentar