REPORTAGE: DEBUTKONCERT MED LIHME

REPORTAGE: DEBUTKONCERT MED LIHME

VINKaarhus var med, da den lokale musiker Lihme spillede sin debutkoncert foran mange glade, berørte og forventningsfulde publikummer, som sendte masser af debutkærlighed Lihmes vej. Vi fulgte Lihme før, under og efter koncerten.

 

På en regnvåd sensommeraften er der liv i Dome of Visions. Scenen er sat, publikum bliver langsomt større, og forventningens knitrende energi fylder rummet. Det er nemlig på denne dag, at den lokale indiepop-kunstner Lihme spiller sin allerførste koncert. Med kun et enkelt nummer udgivet, den smukke “Free Fall”, er der lagt op til et indblik i et lydunivers, som først nu for alvor skal til at udfoldes. Heldigvis er der ny musik ude allerede onsdag den 26. september, når nummeret “Melted Moments” udkommer. Du kan allerede nu få et smuglyt på nummeret i videoen nedenfor.

Mødet med Lihmes stadigt begrænsede bagkatalog var i høj grad en skøn oplevelse med en svævende og drømmende lyd, som har et enormt stort potentiale. Så til alle bookerne derude: Kom igang! Vi sender i hvert fald alle vores anbefalinger i retning af Lihme. Der er gode ting på vej og Lihme er vores nye pop-crush.

Se med her, hvor vi har fulgt med i øvelokalet op til koncerten, på selve koncertaftenen og hvor vi tog et par snakke om Lihme-projektet med Silje, der står bag al musikkens tilblivelse.

 

Coverfoto: Kio Jørgensen Ng // Video: Jonas Kjærsgaard 

 

Skriv en kommentar