NORTHSIDE 2018: FESTIVAL BLUES

NORTHSIDE 2018: FESTIVAL BLUES

Det er mandag morgen. Du har været på festival i weekenden. Den er lidt hård idag. Du er træt. Du har måske også en snert af andendags-tømmermænd. Og så har du sikkert også lidt festival blues. VINK sender her lidt dårlig hjælp i din retning. 

Tiden efter enhver god festival kan være lidt hård. Der er pludselig så stille. Man kan ikke længere forsvare at drikke reparationsbajere til at tage de værste af tømmermændene. Der er vasketøj overalt. Dine sko har fået en helt anden farve, end de havde for blot nogle dage siden. Du har en mærkelig tanline på håndleddet. Det er slut. Det er forbi. Hverdagen sniger sig tilbage.

 

// Alle fotos: Siri Hilton Gammelgaard

 

På dette års Northside hørte jeg første gang festival blues omtalt lang tid før det hele sluttede. Vi sad nogle stykker på græsset, drak en fadøl og ventede på, at Marvelous Mosell skulle gå på scenen lørdag aften omkring kl. 19. En veninde siger, at hun slet ikke kan overskue søndag og mandag. For der kommer til at være blues. Jeg skal da også gerne selv indrømme, at med regnen søndag fulgte der også en vis portion længsel efter sol, fadøl og livemusik. Men hvad gør man så? Man må symptombehandle. Du får her vores bedste tips til at kurere festival blues. Og de er virkelig ikke specielt gode – for vi har alle sammen fået den – The blues.

 

5 dårlige tips til at fjerne festival blues

#1: Drik rigeligt med væske. Har du stadig tømmermænd, så kør lige noget vand – og evt. en colabobs.

#2: Dvæl lidt ved din blues. Frem med festivalminderne. Du kan læse (eller genlæse) massere af Northside-historier her på vinkaarhus.dk.

#3: Prøv med en ekstra kop kaffe. Det hjælper på mange ting.

#4: Få ordnet det der vasketøj – og klip det armbånd af. Tough love.

#5: Virker det ikke, så tænker jeg, at det må behandles med break-up sange og rødvin. Så sig hej til Sinead O’Conner og Whitney Houston.

 

 

Her fik du altså verdens (måske) dårligste råd til at komme over den festival blues, der i disse dage ligger som et fluffy duntæppe over Aarhus. Jeg ved ikke helt, hvad man skal gøre ved dem. Men som kærestesorger og andre slags knuste hjerter – så forsvinder de ligeså stille over tid. Og så kan det jo være, at det er ved at være tid til endnu en festival! Juhu!

 

// Anne

 

Skriv en kommentar