Northside 17: OFF Bloom

Northside 17: OFF Bloom

NorthSide Festival 2017 er skudt i gang, og VINK er på pletten. Vi anmelder her dagens første koncert med det danske band Off Bloom. 

 

Off Bloom gik på Red Stage fredag eftermiddag, og de indledte ballet med et ordenligt brag. Et talstærkt publikum var mødt op, og det var som om, at alt det grå vejr forsvandt, imens OFF Bloom viste sit stærke musikalske talent, som siden sin optræden til P3 Guld har braget igennem til lyttere landet over.

 

Bandets sanger og forkvinde Mette skabte en feststemning uden lige med sin stærke og rå sangstemme. Hun udviste desuden en fantastisk karisma med sine lækre og über seje dancemoves igennem hele koncerten, og dette fik os alle til at danse med.

 

Til numre som “Love To Hate” og “Falcon Eye” blev der svunget ekstra med fadøllene. Generelt viste bandet et stortalent med referencer til lækker 00’er pop blandet med fede beats og synth. Musikken, og ikke mindst tøjstilen, var 90’er og 00’er nostalgisk med nye lyde.

 

Bandet viste sig også fra en ydmyg side, og man kunne mærke på dem, at de var overvældede og taknemmelige for at spille dagens koncert. Off Blooms personlige og charmerende tilgang til publikum, samt deres musik, som ikke gør andet end at gøre folk i godt humør, er simpelthen værd at holde øje med! Tusind tak!

 

//Cover foto: Off Bloom

Skriv en kommentar