Litteraturens dag på Godsbanen

Litteraturens dag på Godsbanen

Gå på opdagelse i det aarhusianske litteraturliv og deltag i forskellige workshops, køb brugte bøger i de private stande og lyt til forfattere og forfatterspirer på oplæsningsscenen.

 

vinkimgfilecnIdAZQaqFLgqCmtQiZQ

(Foto: Torben Agersnap)

 

Elsker du at sidde med næsen begravet i de fnussede biblioteksduftende bøger? Eller vil du bare gerne vide, hvorfor nogle synes, at litteratur er helt vildt fedt? Så vær med til at fejre det sprudlende aarhusianske litteraturliv lørdag den 29. juni, når Aarhus Litteraturcenter holder “Litteraturens dag” på Godsbanen. Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på litteraturen og selv få fingrene i den.

På pladsen foran Godsbanens hovedindgang vil der i løbet af dagen være forskellige aktiviteter samt workshops, og private vil sælge deres brugte bøger, mens forlag disker op med deres restpartier. Der vil være stande på pladsen, hvor man kan møde forskellige litterære aktører, der vil præsentere deres arbejde.

Her i blandt undergrundsbiblioteket DemotekAarhus og bloggeren Stine Stregen, der vil tegne sine finurlige tegninger på stedet – så det er muligt at få en hurtig tegning med sig hjem.

På pladsens oplæsningsscene vil forfattere og forfatterspirer dagen igennem læse op. En af dem er Hassan Preisler, der netop har debuteret med sin satiriske roman “Brun Mands Byrde”, som handler om den sofistikerede Hassan, der på en gang hører hjemme alle steder men samtidig ikke rigtigt passer ind.
Læs mere om romanen her

Tre historiefortællere vil også give en smagsprøve på, hvad Story Slam går ud på, og Poetklub Aarhus vil præsentere en digtsamling.
Læs om sceneprogrammet her

Så har du lyst til at lade dig inspirere, overraske og møde interessante mennesker, der brænder for litteratur, så tag med til Litteraturens dag.

 

Hvad: Litteraturens dag
Hvor: Godsbanen
Hvornår: Lørdag den 29. juni kl. 11-19
Hvorfor: Fordi du er vild med litteratur
Mønt: Gratis
Links: Litteraturens dag, event. Litteraturens dag, om.

Skriv en kommentar