En gadedrengs anbefalinger

En gadedrengs anbefalinger

Aarhus-knægten og musikeren Karl William giver her sine anbefalinger til byen. Advarsel: masser af rapper-slang og bandeord.

 

Foto: Karl Williams Facebook 

Foto: Karl Williams Facebook

Det er gået stærkt for Aarhus-drengen Karl William siden han lagde sin første single Kostumeramt op på YouTube. 

Det kan godt være, at han kun er 18 år og stadig bange for mørke, men han har scoret tjansen som opvarmning for SPECKTORS, er blevet udråbt som Danmarks store r’n’b-håbog så er han en vaskeægte Aarhus-dreng. 

Karl William beskriver sin musik som fjern og underlig, en slags dyster soul. Hvordan det lyder, kan du selv bedømme, da han, generøs som han er, har lagt sin spritnye EP, 1. sal, op til download her.

VINK havde fornøjelsen af at drikke en kop kaffe med Karl William, og vi forspildte ikke vores chance for at spørge ham, hvad han synes er de fedeste Aarhus-steder. 

Her er Karl Williams personlige anbefalinger til Aarhus: 

Spisested: 

Moody’s Sandwich – Nørregade 22, 8000 Aarhus C

“Moody’s serverer sindssyge sandwicher. De er lækkert fedtede på den der drenge-snaskede måde. Og så er der mæthedsgaranti, og til 45 kr – det fås ikke bedre. Engang kom der en stor muskuløs fyr ind. Han stod rigtig og flashede sit dyre armbåndsur. Da han skulle ud smadrede han det ind i dørhåndtaget. Karma.” 

Natmad: 

Ali Baba – Vestergade 6B, 8000 Aarhus C

“Når man er helt færdig i byen, så er et pizzaslice fra Ali Baba med et shitload af deres total lækre dressing oven på en vinder. Dressingen er vist chili-hvidløg, og der skal masser på. Det er klart min foretrukne natmad. Folk vil også rigtig gerne slås udenfor. Det er jo mødestedet for de mest fulde mennesker i byen, måske lige med undtagelse af taxaerne ved banegården.” 

Gå-i-byen-sted:

BAR 15, B-Huset ved Godsbanen – Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C

“Jeg har aldrig set så mange lækre kvinder på ét sted. Der bliver desværre kun holdt få arrangementer på BAR 15, men når det sker, så er det syge arrangementer. Seriøs kvalitet. Drengene fra Culture Works står bag, og de er vanvittige til at booke dygtige dj’s fra både Tyskland og USA. Tekno hele natten, retroporno på væggene og sindssygt mange mennesker. Sidst jeg var der, gik jeg kold uden for, eller hvis jeg skal sige det lidt mere romantisk: Jeg kiggede på stjerner, mens de andre festede videre. De har forresten også de bedste White Russian Slushis, og så er der tinitusgaranti.”

Cafe:

VW Cafe – Thorvaldsensgade 17, 8000 Aarhus C

“VW er mega chilleren. Kaffen er billig og hældt på store kopper. Kings of Convenience-agtig musik, men det er nu også meget rart til kaffe. Hyggelig indretning, bløde tæpper på nogle designer kasser. Gode muligheder for at flashe sin Macbook og økosko.” 

Bar: 

Pinds Cafe – Skolegade 11, 8000 Aarhus C

“Småt, gammeldags og så har Pind nogle gode stole ud til gaden, hvor man kan sidde og kigge på folk og ha’ det sjovt med det. De spiller virkelig heftig føler-jazz, så er du advaret.”

Musikscene: 

HeadQuaters – Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

“HQ skal også have en anbefaling. De booker mega seje navne, som de fleste ikke kender, men vil elske, hvis de hørte dem. Jeg så Kaytranada, som var meget elektronisk og trappet. Da HeadQuaters er i en kælder, er lyden mega fed; sygt fedt faktisk.”

Skal opleves: 

“I en brandert skal man opsøge kirkefolkene på Store Torv, som kommer frem omkring midnat. De er altid friske på at heale dig, og det er supergrineren. Sidst havde jeg ondt i knæet, og de forsøgte at kurere mig uden det store held. Og nu er vi ved det overnaturlige, så skal man altid opsøge Hari Krishna-munkene, de vil altid gerne fortælle dig, hvor meget DMT de har taget. Det er så sjovt at høre på.”  

 

Skriv en kommentar