Dayparty på Sydhavnen

Dayparty på Sydhavnen

Grønne stueplanter, store røde gulvtæpper, hundredevis af flag i loftet og selvfølgelig de mange virkelig dygtige kunstnere var med til at bidrage til den fede oplevelse til Sydhavnens Dayparty i forbindelse med SPOT Festival lørdag d. 4. maj.

 

Hyggelige minikoncerter i Nordic Room var ligeså indbydende og varme som møblerne i det tykke, brune bomuld, der stod på settet. For dem, der havde været ude på SPOT Festival aftenen før, blev formiddagens første bands mikset med tiltrængte portioner kaffe og rar afslapning på tæpperne på gulvet. Den stemningsfulde og inspirerende musik i Nordic Room fortsatte i de næste koncerter på dagen.

“JÆRV” startede festen i Nordic Room // Alle fotos: Søren Bækgaard Jensen

 

Scenen Tape Town stod for det lidt alternative, rå og bestemt intime inde bagved i et mindre lydstudie. Hovedtelefoner med mulighed for at vælge forskellige spor blev udleveret med et smil og en instruktion ved indgangen, og ind i det lille rum gik man nysgerrigt. Man stod tæt, for der var så mange mennesker, at folk stod og kiggede ind ad vinduet i gangen for at være med. Som sild i en tønde – og med fed musik i ørerne.

Drive, talent og overskud

Og Black Box i stueetagen, der pga. det mærkelige vejr checkede ind som super-udskifter for udendørsscenen og spillede sig op med bl.a. duoen “Fejl 40”, som spillede og reciterede deres observationer, følelser og oplevelser med fede beats og rim til eftertanke og sjov erkendelse. Masser af glade og musikglade mennesker. Arrangører med styr på tingene, men samtidig overskud til hygge. Kunstnere med stort drive og talent gav deres bedste og hjalp kraftigt med til at gøre dagen ret så opløftende.

Dayparty på SPOT-festival i Sydhavnen

“Fejl 40”

 

I pauserne mellem koncerterne og regndråberne satte folk sig udenfor og snakkede seneste musikoplevelser igennem. En håndfuld gæster i højt humør fik kage og cava på trappen foran Black Box i en improviseret minifest. Alt var, som det skulle være på Sydhavnen den dag.

Dayparty på SPOT-festival i Sydhavnen

Se en film med den gode stemning fra Dayparty – lige her.

Arrangementet var lavet i samarbejde af Nordic Room, Tapetown, Lydhavnen, Favorite Things Aarhus, VINKaarhus og Yachtvej – afholdt ved Frontløberne.

Skriv en kommentar