Aarhus Jazz Festival

Aarhus Jazz Festival

Har du lyst til at vugge med til tonerne af noget lækkert jazz? Så tag med til Aarhus Jazz Festival i næste uge. Jazzmusiker Christian Windfeld guider dig her til, hvad du skal opleve på årets festival.

 

Foto: Fra Aarhus Jazz Festival 2012. Albert Meiner

Foto: Fra Aarhus Jazz Festival 2012. Albert Meiner

 

Hvis du ikke er en af dem, der lige nu drager sydpå for at nyde ferien, er der masser af liv og glade dage i Aarhus i næste uge. Aarhus Jazz Festival fejrer 25 års jubilæum med 260 koncerter på 30 forskellige spillesteder i byen, der byder på alt fra god gammeldags jazz til nye og mere eksperimenterende toner.

VINK har talt med jazzmusiker Christian Windfeld om festivalen.

”Jazz er improvisation og nysgerrighed. Aarhus Jazz Festival giver publikum mulighed for at drage på en musikalsk opdagelsesrejse ud i ukendt musik på scener, man måske ikke har besøgt før,” forklarer Christian Windfeld.

Hvis du har lyst til at tage med på Jazzfestival, fremhæver Christian Windfeld tre arrangører, der hver især arrangerer små festivaler i festivalen, som han mener, man skal holde særligt øje med.

Den første er sammenslutningen af eksperimenterende komponister, SKRÆP, der afholder koncerter på udstillingsstedet Spanien 19C den 14. og 15. juli. Se programmet her.

Herudover skal man gå forbi B-huset den 14. – 16. juli hver dag kl. 20.00, hvor Phonognom afholder forskellige koncerter. Se programmet her.

Til sidst anbefaler Christian Windfeld, at man skal se nærmere på Bongocancan i Garagen, der holder koncerter i Jægergaardsgade 62 den 17. – 19. juli alle dage fra kl 22.00. Se programmet her.

Har man børn eller barnlige tendenser, er Thomas Sandbergs “Sandberg Explorer”, der spiller den 15. juli kl.11.00 på Klostertorvet, et must!

 

Hvad: Aarhus Jazzfestival.
Hvornår: 13. – 20. juli.
Hvor: I hele Aarhus.
Hvorfor: Fordi du har sommerferie og gerne vil lytte til lækker jazz i Aarhus.
Mønt: Se billetter her.
Links: Besøg festivalens hjemmeside her.

 

vinkimgfilefROXriBkjiUAUolYTykJ

Skriv en kommentar