Mmm..smagen af Northside
Mad

Mmm..smagen af Northside

Northside har ikke bare udmærket sig ved deres musikalske line-up i år, men også ved at gå all-in på at tilfredsstille publikums smagsoplevelse, når sulten og tørsten skal stilles. Men hvordan smager Northside festival? Vi var på rundtur lørdag eftermiddag for at finde svar på dette.

 

De vegetariske

Hvad smager Northside af ?

Det smager vegetarisk. Lige nu spiser vi vegetar-burgere fra Cafe Gaya, så Northside smager også lidt af burger. Og god musik..fed musik!

 

De ekstravagante

Hvad smager Northside af?

Northside smager af cigar fra Barbar Lounge. Og også af champagne! Vi elsker champagne og flæskestegssandwichen. Og øl til at gå fra indgangen til champagne-baren. Øl er gode at gå med i hånden.

 

IMG_7965

 

Den saltede

Hvad smager Northside af?

Vores umiddelbare smagsindtryk er, at Northside smager af salt. Kødfyldt. Og af havvand. Og så tror jeg de her østers er gode for vores image. Vi er tilfredse!

De eksperimenterende

Hvad smager Northside af?

Hygge og god musik, sådan overordnede set. Og så smager Northside af den her, Nuclear Daiquri-cocktail. Friskt og sindssyg god! Og det er fedt, at der er plads til nørderi omkring cocktails i på Sct. Pauls-boden.

 

IMG_7981

 

Den lækre

Hvad smager Northside af?

Lækkerhed. Uden tilfældigheder. Kræs. Cremethed og sødme. Jeg kan godt lide, at der er kræset om maden og man kan få noget ordentligt, der mætter og ligger en god bund. Jeg har spist en klassisk gang dansk sommer mad fra Cafe Glad bestående af kartoffelsalat, frikadeller og rugbrød.

Den støvede

Hvad smager Northside af?

Mest af støv. Men Northside smager også af sommer og øl, der er lunken. Musiksmagen er også god. Der er sket en positiv udvikling siden første år.

 

IMG_8019

 

Den herlige

Hvad smager Northside af?

Northside smager af bønnekompot. Herligt og støvet, men også af kærlighed og sol. Det smager meget godt og jeg bliver mæt.

 

IMG_8004

Skriv en kommentar