De fleste af os – selv dem, der bor langt væk fra Aarhus Nord – kender nok godt Storcenter Nord. Et sted hvor man kan købe tøj, sko, mad og handle ind til ugen. Men det nyeste tiltag på Finlandsgade 17 er et, der skal skabe et nyt fællesskab i den nordlige del af Aarhus. Et fællesskab, der omhandler noget, vi alle kan lide: at grine. Denne torsdag åbner STAND-UP I NORD, og VINK var med til lørdagens generalprøve!

STAND-UP I NORD er det nyeste koncept, som åbner i Storcenter Nord. På torsdag den 5. maj åbner de dørene op til en aften med masser af jokes og sjove historier. Her kommer der nemlig 3 komikere forbi for at forsøde din aften: Jeppe Rode, Jimmy Lauridsen og Thomas Hartmann. Med den rutinerede aarhusianske iværksætter og komiker Peter Brandt i spidsen, forvandler STAND-UP I NORD centerets konferencesal til en comedy-klub den første torsdag i hver måned.

Med Peter Brandt som vært inviteres der komikere ud til at skabe den sjoveste aften //Foto: Tine Bjerregaard Jensen

Fra foredragssal til hyggelig klub

Som beboer i Aarhus N og hyppig shopper i Storcenter Nord, så var det svært for mig at forestille mig en comedy-klub i centeret. Og især da jeg hørte, at det skulle være i konferencesalen, hvis indretning giver mig flashbacks til langtrukne foredrag fra skolebænken. Men så snart jeg trådte ind i salen lørdag eftermiddag, så blev alle mine antagelser gjort til skamme!

Dæmpet belysning og levende lys på hvert et bord. Farverige lys rundt omkring og en bar med et stort udvalg af både snacks og drikkevarer. Vi fandt nogle pladser, og selvom vi ikke sad helt foran, så gjorde indretningen af salen, at vi stadig kunne se det hele.

Den lokale Peter Brandt kom på scenen, bød os velkommen og forklarede lidt om konceptet. Fra på torsdag af vil denne comedy-klub åbne op hver måned og byde på både helt nye, men også rutinerede, komikertalenter.

Målet med STAND-UP I NORD er nemlig at sætte Aarhus på landkortet inden for comedy igen. København er så kendt for Comedy Zoo, men Aarhus har mere end rigeligt at tilbyde comedy-scenen. Og nu har vi endnu et sted, hvor comedyen kan spire!

Konferencesalen i Storcenter Nord bliver transformeret til en hyggelig comedy-klub hver måned //Foto: Tine Bjerregaard Jensen

Comedy har været på tegnebrættet længe

Som sagt er det Peter Brandt, der står i spidsen for det nye comedy-koncept. Men faktisk har Storcenter Nord længe haft stand-up på hjernen. I deres pressemeddelelse skriver de, at de længe har tænkt på at opstarte noget i deres lokaler.

“Det er over 10 år siden at Storcenter Nord sidst lavede stand-up arrangementer og dengang var det en stor succes. Så da Peter skrev til os, så var vi med på ideen med det samme,” fortæller Nicki Stougaard, marketing- og event-manager i Storcenter Nord.

Og selvom det blot var generalprøven, VINK var inde at se, så er vi ikke i tvivl om, at det nok skal blive godt! Lørdag eftermiddag var der nemlig inviteret ind til 1 times gratis stand-up kl. 13 og kl. 16. Her havde de inviteret Simon Tang og Peter Werner, der begge har deltaget i både DM i Stand-up og Zulu Comedy Galla.

Der var ingen tvivl om at både VINK og resten af publikum var begejstrede! De 2 komikere fik i hvert fald tårerne til at trille ned af kinderne på samtlige publikummere. Og både jeg og min kompagnon var da inde og følge dem begge på sociale medier efterfølgende.

Det er hvert fald ikke sidste gang, at jeg ser comedy i Storcenter Nord, og det er en varm anbefaling herfra at tage ind og opleve det!

Den første i hver måned kan man komme ind og se månedens komikere for den nette sum af 100 kr //Foto: STAND-UP I NORD

Ses vi på torsdag?

På torsdag den 5. maj afholder STAND-UP I NORD deres første aften i comedy-klubben. Showet starter kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.30, og dørene åbner kl. 18.00, så du kan få husets bedste pladser! I baren kan du både købe lidt snacks, sodavand, øl og cidere med mere.

Torsdagens show gæstes af Jeppe Rode, der fik tredjeplads ved konkurrencen “De nyeste Nye”, Jimmy Lauridsen, der var finalist ved DM i Stand-up 2018, samt Thomas Hartmann, der er én af Danmarks allerstørste komikere.

Billetter kan købes her til den nette sum af 100 kr. – og der er stadig ledige pladser til torsdagens show.

Så skynd dig ind og køb en billet, inden din nabo gør det!

 

Coverbillede //Foto: STAND-UP I NORD