Northside drinkssss

Northside drinkssss

Så er det ud af fjerene og afsted til Northside. Indimellem skal man også huske at slukke tørsten, både med vand, men også med drinks! Vi guider her til fem steder, du skal besøge på festivalpladsen:

 

Cocktails by Nohrlund

Mønt: 70 kr. Hvor: UpSide

Her kan du få cocktails på fad i tre forskellige varianter: Den Røde, Den Hvide og Den Orange. De lækre drinks er alle økologiske og indeholder gode ingredienser såsom rabarber, ingefær, æblemost, lime og meget andet godt. Vi anbefaler, at du starter med at smage Den Orange, den er nemlig lidt anderledes med blandingen af gin, æblemost, vanilje, gulerod og lime. Haps!

 

 

Vin og Champagne

Mønt: fra 195kr. Hvor: UpSide

Her kan du skåle i bobler og skønne vine, imens du nyder den smukke udsigt over hele pladsen. Not bad! Her kan du få alt fra øl, rosé og champagne til priser helt op til 5000 kr. Så hvis du har spendérbukserne på, eller giver du den gas med SU-lån, så smut forbi her. Vi anbefaler champagne, men prøv også nogle af deres fine rosévine – de passer så fint til sommeren.

 

Coctailskuret

Mønt: 70 kr. Hvor: Skovbunden

Her i de hyggelige og grønne (og brune!) omgivelser, kan du nyde en god (eller flere) velkendt drink, imens du holder pause fra musikken. Prøv deres White Russian eller Dark N’ Stormy. Hvis du føler dig ekstra eksotisk, imens du danser regndans, så har de naturligvis også Mojito på menuen. Ariba!

 

Rom- og cigarbar

Mønt: Fra 55kr. Hvor: Outside

Kom ind til mandehørm, sofaer über alles, hyggelige tæpper, billeder af Fidel Castro og meget andet godt! Her kan du simpelthen købe dig en masse lækker rom – og selvfølgelig en cigar til. Der er bl.a Havanna Especial og Ron Zacapas 23-års Solera. For at du kan toppe festen, anbefaler vi en El Comandante by Oscar Cigar, så kan du rigtig læne dig tilbage og drømme om Havanna.

 

 

Vodka- og appelsinbar

Mønt: fra 50kr. Hvor: I passagen ved Tuborgs ølhave, tæt ved junglestien

Hvis du er ikke er så meget til at prøve nye drinks, så anbefaler vi, at du slår et smut forbi her, og anskaffer dig noget så simpelt som en Vodka Juice. Det ved man, hvad er. Alt er i øvrigt økologisk. Du kan købe en kande til 300 kr., og så er du også godt kørende.

 

God fornøjelse. Don´t drink too much. Hehe.

 

//Coverbillede: Nohrlund

 

 

 

 

Skriv en kommentar