NORTHSIDE 2018: ØJEBLIKKET – FOTOSERIE

NORTHSIDE 2018: ØJEBLIKKET – FOTOSERIE

Det er svært at sætte ord på, hvad NorthSide er, hvad festivalen kan, og hvordan det føles at være tilstede her. Nu. I de mange smukke øjeblikke. Derfor har vores fotograf, Siri, forsøgt at fange noget af magien i en billedeserie fra pladsen.

// Alle fotos: Siri Hilton Gammelgaard

NorthSide er kærlighed. Til musikken, stemningen og hinanden. Her ser vi to gutter under Gili og Kesi koncerten, fanget i et af de mange øjeblikke. Og som Kesi bedst ville have sagt det: “Ramt af følelsen, det’ så’n jeg har det.”

 

Håndtegn fra artisten. Publikum bakker op og sender dem retur. Peace herfra.

 

Og når vi snakker om hænder…. Vejeret er jo for lækkert i år. Men når solen står højt på himlen og alt omkring os er tørt, så har det også en bagside. Mange af os kom nok hjem i går og tænke, man havde fået en vældig lækker tan. Måske det også var tilfældet for nogen, men var der mon andre end mig, der oplevede, at den her tan til dels var væk efter badet?

 

Rød scene hoster i alt 15 artister i år. Her ser vi Tundercat i aktion.

 

 

Mange føler sig flyvende i dag. Og nogle får da også ‘vind under vingerne’. Sideshow har i år udstyret pladsen med et par trampoliner, hvor gæve gutter imponerer med det ene trick efter det andet.

 

 

Nyd øjeblikkene. Der findes jo heldigvis så mange af dem her til NorthSide 2018.

Skriv en kommentar