NORTHSIDE 2018: KOLONIHAVE GETAWAY

NORTHSIDE 2018: KOLONIHAVE GETAWAY

Kender du det; Du har købt en festivalbillet, glædet dig, danset, drukket øl og haft en kæmpe fest? Ja. Men kender du så ikke også det der med, at man også godt bare lige kan trænge til en pause fra al festivalens kaos, larm og travlhed? Det gør vi hos VINK – og derfor har vi besøgt drengene bag eventet Kolonihave Getaway – de har nemlig den helt rette modgift klar. 

Alle illustrationer: Iris Bakker

Med trætte festivaløjne, og fødder, møder vi Malte, Simon og Aske, der står bag Kolonihave Getaway, på Godsbanen ved Kulturtorvet, hvor de hver dag under Northside holder et hyggeligt dayparty, hvor tempoet er en smule lavere end det pt. er i Ådalen. Eventet, som oprindeligt skulle have været i Simons kolonihave, lige bag Northside, voksede dog ud over kolonihavens kapacitet – og endte derfor ved Institut for (X) på Kulturtorvet. Og så er der også plads til lidt større armbevægelser uden at genere nogen. For det vigtigste for drengene er, at de vil “være til gavn, og skabe værdi for folk”.

Malte // Illustration: Iris Bakker

 

Simon // Illustration: Iris Bakker

 

Aske // Illustration: Iris Bakker

Pool, iskolde bajere og dj’s

Til Kolonihave Getaway kan du hoppe en tur i poolen og køle af (læs: badebassinet), købe den koldeste Ceres Top i byen og lytte til lækker mellow musik. Her kan du hygge helt vildt, dase i nogle hængekøjer, spille noget beerpong, ryge nogle smøger, spise noget mad og bare hænge ud. Også for drengene selv, er det et keyword, at de ikke må stresse med det. Det skal være hyggeligt. De er vant til at have pisse travlt. Og denne gang er det bare rart, at man kan være ligeså meget gæst, som man er arrangør – hvilket vi allerede kunne mærke, da vi besøgte drengene ved middagstid. Der er god tid, der er hyggeligt – og der er ingenting, du skal nå. Altså et perfekt afbræk fra festivalens høje tempo!

// Alle fotos: Jens-Aske Knudsen

 

Så kom ned på Kulturtorvet og få din chill på. Slap af, hop i poolen (læs: badebassinet), drik en øl – og bak op drengenes fine projekt, hvor overskuddet går til Institut for (X).

Kolonihave Getaway er igen idag at finde på Godsbanen fra 11-19. Så start din sidste Northside-dag helt langsomt og på den helt rigtige måde. Afsted!

 

Fortsat god festival!

 

Skriv en kommentar