NORTHSIDE 2018: A true love story

NORTHSIDE 2018: A true love story

Mens du ligger der med dine festival blues og måske har det lidt ringe, så bringer VINK en historie, som kan kurere selv de værste tømmermænd: Den handler nemlig om ægte kærlighed.

 

Det føltes helt rigtigt, da de sad der på græsset i en vodka-juice-brandert. Og så blev de kærester.

 

Jeg møder Julie første gang i fredags til førfest på Frederiksberg, hvor hun sidder med sine veninder i gårdhaven. Mens hun hælder lidt Verdi i glassene, fortæller hun glad om Robert; kæresten. De har nemlig årsdag i dag. Datoen går de ikke rigtig op i – de fortæller altid bare venner og familie, at de blev kærester fredag til NorthSide. Så sådan skal det også fejres i år – og måske mange år fremover; fredag på NorthSide.

 

Alle illustrationer: Iris Bakker

 

Men deres historie starter nogle måneder før NorthSide festival 2017, nemlig en stemningsfyldt aften på natklubben Øst for Paradis. Efter den aften datede de, og Julie vidste hurtigt, at ham her Robert, han var nu ret interessant. De finder hurtigt hinanden på pladsen, og sammen køber de en kande vodka-juice.

 

Mama said that it was ok

Så der sidder de så. Midt på pladsen. De har drinks, der er god musik, og så har de jo hinanden. Og måske det er den smukke kombination af herligheder, der får Robert til at lade sig rive med af stemningen. For her sker det så. Robert fortæller Julie, at han elsker hende. ”Jeg ved bare, at jeg gerne vil være kærester med dig,” sagde han til hende. Da Julie sidder ved havebordet og fortæller mig historien, griner hun imens, for hele situationen er måske lidt komisk og pladderromantisk. Men faktum var, at hun jo bare havde det på helt samme måde som Robert. Så de kysser. De er kærester. Og det hele sker til tonerne af Lukas Grahams ”My mama said”, stærkt efterfulgt af singlen ”7 years”. Og nu griner Julie igen. For de to har faktisk altid fortalt venner og familie, at de blev kærester til rockmusikeren, Iggy Pop.

 

Men til koncerten på NorthSide sidste år, bliver Robert måske en smule inspireret af musikken. Så han finder sin telefon frem. Tager et billede af sig selv, sammen med Julie. Og så sender han det naturligvis til sin mama.

 

”Hej mor. Jeg har fået en kæreste.”

 

 

Mama said that is was okay. Mama said that is was quite alright.

 

Tillykke med årsdagen i fredags og tillykke med kærligheden!

 

 

Skriv en kommentar