Closet Crash #1 – feat Amalie M. Olesen

Closet Crash #1 – feat Amalie M. Olesen

SERIE – PORTRÆT: Et splinternyt VINK-koncept har set dagens lys. Vi er stolte af kunne at præsentere Closet Crash. (Catchy, synes vi. HÆ). Hver anden uge vil vi besøge en Aarhuskarakter samt dennes klædeskabsskatte. Mød vores første case(inde) AMALIE. Kodeord for stil: Flirty, skizo, legesyg. Glæd dig! Foto: Camilla Bak. Ord: Eva Maria Lund Nielsen

 

IMG_8427

Amalie, 25 år. Larger than life-agtig fashionista, dyreelsker og håndfetischist. Studerer på Dramatikeruddannelsen. Alle billeder: Camilla Bak

 

Vi besøger Amalie på Nørregade i kollektivet Smörbar (berygtet for deres vanvittige fester. Du har sikkert været der).
I sit værelse har Amalie skabt et lille wonderland (Sydvendt. Med stuk og karnap. ARG. Misundelig). Har altid lyst til at stjæle en souvenier efter et besøg hos Amalie. En lille, hemmelig kleptoman aktiveres dybt i maven. Men man må forblive artig.

 

IMG_8496
Hat: Second hand / Toronto
Øreringe: Second hand / Toronto


Amalie vendte hjem som gyldenbrun LA-gudinde efter juleferien. Med pink hår. Kjolen er købt i en genbrugsbutik i LA og omgæret af en ret vidunderlig 20’er-glamour. Flapper-elegance og papilietter. Vi ved det ikke, men vi tror den har figureret ved adskillige coctailparties i Hollywood.

IMG_8516
Kjole: Second Hand / LA
Sko: Top Shop

 

Lidt om Amalie:
Stalker du hende på facen, vil du opdage, at hun tit er iført kostumer. Af alle slags. Et højdepunkt er Amalie i rollen som Black Mamba i Tarantinos Kill Bill. Et ret vildt cast. Amalie er ligesom the Bloody Bride udstyret med et udtalt moderinstinkt. (Har beskyttertrang som den rene løvinde – bliv hendes ven).

Amalie er umiddelbart svær at placere i et stilmæssigt spektrum. Hun kalder selv sin stil skizofren. Vi er enige. Og begejstringen spreder sig!
IMG_8392
Amalie som vandafvisende latexprinsesse slash girly Parisienne. With an edge. (Hæ).

Regnfrakke: Beacon’s Closet / New York
Sort corsage: Vivienne Westwood
Nederdel: H&M
Sko: H&M

Amalie synes egentlig, at det er ret kedeligt at tale om stil.

“Det er lidt som en skattejagt for mig at finde tøj og sko og smykker. Jeg tænker ikke selv, hvilket er undeligt, at jeg går særlig meget op i stil. Jeg tænker ikke på det som stil, men mere som smukke genstande, som jeg bare må eje. Helt skade-agtigt!”

IMG_8441
Denne kjole er købt i Paris. Amalie besøgte den franske hovedstad i forbindelse med en kunst-udstilling indeholdende hendes, hendes mors og hendes lillesøsters værker (mother/daughter/sister-style).

Kjole: Second Hand / Paris

IMG_8470
Amalie forvandles til excentrisk, limefarvet Harlem-boheme (bemærk slavekæden! (love)).

Sko: Weekday / Fundet i Kirkens Korshær. 
Bukser: … blev Amalies mor faktisk gift i. På kombineret bryllups- og dåbsdag (det sidste Amalies).
Top: Fund fra trash/treassure-udklædningsskuffe i forældres hus.

IMG_8476
Slavekæde: Loppemarked / Ibiza

Sidst:
Amalie sniger sig sommetider rundt i dyrekostumer. Så hvis I spotter en lille los i Latinerkvarteret, er der god chance for, at I har fundet Amalie. Nærm jer blot. Hun er ikke sky.
Allersidst: vil du udsættes for et closet crash? Så skriv til os på VINKaarhus@gmail.com

Vi ses om et par uger <3

Skriv en kommentar