Aarhus træer i Blålys

Aarhus træer i Blålys

Når jeg en gang i mellem sætter hovedtelefoner pulserende med surrealistisk og afslappende Pink Floyd i ørerne og bevæger mig ud i, hvad der efterhånden anses for at være et fjendsk og fremmed Aarhus badet i blålys, opstår det surrealistiske. Aarhus forandres – stort set altid til det bedre.

Med Aarhus kommunes fantastiske ide (sarkasme kan forekomme) om at skifte stort set alle gadelamper til LED lamper, der kaster et blåligt dagslys (det i overskriften nævnte blålys) ud, hvor der burde være afslappende gult lys. Opstår det surrealistiske, idet man ser dagslys om natten… Det giver et gyseragtigt udseende, og forandrer fredelige træer almindelige træer… Til træer, man nærmest kun vil se i Draculas indkørsel. Tror du mig ikke? Se selv:

træer_i_blålys_1

//Alle fotos: Jonas Kjærsgaard

træer_i_blålys_2

 

træer_i_blålys_3

 

træer_i_blålys_11

 

træer_i_blålys_10

 

træer_i_blålys_9

 

træer_i_blålys_8

 

træer_i_blålys_7

 

træer_i_blålys_6

 

træer_i_blålys_5

 

træer_i_blålys_4

Skriv en kommentar

Født og opvokset i Kølkær (Herning), fik mit første DSLR kamera da jeg blev 16 og har lige siden taget billeder af alt jeg finder interessant. Min billedestil er typisk meget mørk, jeg elsker billeder i gadelys. Flyttede til storbyen (Aarhus) i foråret 2013, hvor jeg egentlig er faldet ganske godt til.