De fleste har vinterferie nu og derfor massere af tid til oplevelser. For os der ikke er helt så heldige at have ferie, frygt ej! Der er stadig weekend, og denne uges guide byder på vikinger, DIY, sex og ølhygge i sneen. 

 

Torsdag

Byvandring i vikingernes Aarhus

Sted: Trappen foran DOKK1 Kl.: 14:00- 15:30 Mønt: Gratis

Sulter du efter et historisk indspark, så har ArosAdventure altså disket op med et tilbageblik på vikingetiden. Aarhus har nemlig været en vaskeægte vikingeby og det kan stadig ses på byen i dag. På byvandringen tager man også et smut forbi Vikingemuseet, og hele arrangementet tager ikke mere end halvanden time.

Webinar om “Law and Climate Change”

Sted: Online (bare følg linket) Kl.: 17:30- 19:00 Mønt: Gratis

Er du nysgerrig på, hvordan lovgivning og jura påvirker og kan påvirke klimaforandringerne? Så er dette Webinar perfekt til dig. Med fire eksperter inden for feltet på panelet vil man diskutere, hvorvidt vi kan gøre klimaforandring ulovligt.

Fredag

Stå på skøjter – lovligt!

Sted: Stadionsøerne Kl.: Lige når du vil Mønt: Gratis

Nyheder om mennesker, heste og biler der går igennem is florerer dagligt, men nu kan du med god samvittighed skøjte i Aarhus. Kommunen har nemlig været ud og vurdere, at isen er tyk nok til fri leg. Lad ikke kulden holde dig tilbage og tag din kammerat, Coronaflirt eller noget helt tredje med ud på isen.

 

Lørdag

Leg i sneen med nogle øl

Sted: Hvor end der er sne Kl.: Når i vil Mønt: Gratis

Udnyt det elendige vejr og tag ud i snevejret med vennerne. Mange forbinder det dårlige vejr med at blive indendørs, men mange lege kan stadig lade sig gøre i sneen. Tag godt med tøj på, og medbring nogle øl og venner. I kan eksempelvis spille kævle, hvor man placerer en flaske i midten, og forsøger at vælte den med snebolde.

 

Mal på keramik derhjemme

Sted: I din stue Kl.: Når du vil Mønt: Varierende pris

Kermaikcaféen i Aarhus Art By Me har lanceret såkaldte hyggepakker, så du kan udfolde din kreativitet derhjemme. Bestil og afhent pakkerne i caféen. De indeholder fem farver, en svamp og en pensel. Hvis du er i vildrede omkring dine færdigheder, så har Art by Me løbende livearrangementer og hjælpevideoer på deres hjemmeside.

 

Søndag

Træn dig til bedre sex under pandemien

Sted: Formentlig din seng Kl.: Lige når du vil Mønt: Gratis

Ifølge en ny artikel fra DR, kan det amerikanske fænomen “sexercise” være en god ide at kaste sig ud i. Sport og sex er altid varmt anbefalet af diverse læger, så hvorfor ikke træne sig til bedre sex? Træn squats, hip thrusts og armbøjninger for at forbedre adskillige sexstillinger. Følg linket for mere udførlige instrukser.