Weekendguiden – uge 7

Weekendguiden – uge 7

Det er atter blevet den tid på ugen, hvor vi kan tillade os at kigge mod den kommende weekends strabadser. Og denne weekend er helt særlig, fordi vi, VINKaarhus, på fredag præsenterer anden omgang af vores kulturprojekt VINK POP UP. Derudover byder weekendguiden på aktiviteter, der (forhåbentlig) guider dig uden om den værste vinterferie-trafik.

 

TORSDAG

// Alle fotos: Facebook-begivenhed

 

PASTA OG MENN af Hjernevind

Sted: Scenekunsthus Aarhus Kl.: 20.00 Mønt: 30 kr.

Du kan opleve sidste forestilling af Pasta og Menn denne torsdag i Scenekunsthus Aarhus. Forestillingen griber ind i en samtidig fortælling om udfordringer ved at være ung kvinde i en humoristisk analogi, hvor mænd sammenlignes med pasta. Scenekunsthus Aarhus åbner baren til en øl eller andet vådt efter forestillingen. Læs VINKaarhus’ artikel om forestillingen her.

 

Death Valley Girls + support: Nicotine Nerves på Atlas

Sted: Atlas Kl.: 20.00 Mønt: 135 kr.

Death Valley Girls kommer hele vejen fra L.A. denne aften. Bandet spiller selverklæret “California doom boogie”, som er en blanding mellem garagerock, psykedelisk pop og metal. Så der er altså lagt i kakkelovnen til en hed aften med nogle seje kvinder med attitude.

 

FREDAG

 

VINK POP UP x Tundra x Galleri Grundstof // Troels Heiredal

Sted: Frontløberne, Jægergårdsgade 156 Kl.: 20.00 Mønt: Gratis

VINKaarhus inviterer til anden del af kulturprojektet POP UP. Vi kan godt love, at det bliver både festligt og følelsesladet, når bandet Tundra spiller for i Frontløbernes blackbox, som er pyntet op til fest denne aften. I samarbejde med Galleri Grundstof præsenteres fotografier af kunstner Troels Heiredal, som til dagligt huserer i New York. Kom og få en kulturel indsprøjtning sammen med VINK. Vi glæder os!

 

Uniporn proggy style

Sted: Casa V58, Vestergade 58 Kl.: 21.00 Mønt: 200 kr.

Når festen slutter ved VINK POP UP, kan man passende tage videre til V58s helt særlige enhjørning-inspirerede arrangement. Der er lagt op til ægte glitterfest, som med et solidt line-up af live acts og DJ’s kommer til at vare (næsten) til den lyse morgen.

 

LØRDAG

 

HuskMitNavn hos Charlotte Fogh Gallery

Sted: Charlotte Fogh Gallery, Mejlgade 44  Kl.: 11.00 – 15.00 Mønt: Gratis

Hvis du ikke allerede har været forbi HuskMitNavns udstilling, burde du gøre dig selv den tjeneste og tage en lørdagstur forbi Mejlgade, inden udstillingen lukker d. 23. februar. HuskMitNavn startede som streetart-kunstner og har nu båret sin karakteristiske stil med ind i billedkunsten.

 

Nordic Room #5 – ZAAR + Lihme

Sted: Jægergårdsgade 154C Kl.: 20.00 – 22.00 Mønt: Gratis, men tilmelding kræves

Nordic Room afholder igen denne lørdag en intim session med to spirende artister. Denne gang med to kvindelige artister: Lihme, en aarhusiank singer-songwriter, som spiller drømmende indie-pop, og ZAAR, som har skabt et univers, hvor der er plads til både aggressive beats og skrøbelighed. Skynd dig at melde dig til dette eksklusive event med et begrænset antal pladser!

 

TAPE: Grammar Of Movement ⨳ Yearling

Sted: TAPE Kl.: 22.00 Mønt 30 kr.

TAPE er vært for efterfesten til techno-forestillingen UNTZ UNTZ UNTZ, som spiller sidste gang på Aarhus Teater denne lørdag. Hvis man lugter lidt til titlen, tyder det på, at de fortsætter rave-festen hos TAPE, når den stopper på teatret. Snyd ikke dig selv for denne unikke oplevelse for at rave i midtbyen!

 

SØNDAG

 

\\ Trubaduren LIVE på Filliongongong //

Sted: Ris Ras Kl.: 19.00  Mønt: Gratis

Afslut weekenden sammen med Trubaduren og hans Rockband. Foruden god søndagsstemning serveres der smørrebrød ganske gratis (!!!), så tømmermænd eller ej, er der lagt i kakkelovnen til ganske udmærket søndag aften, hvor det eneste du skal gøre, er at møde op.

 

En tur i Øst for Paradis

Sted: Øst for paradis Kl.: 18.30  Mønt:

Hvis du har brug for en mere eftertænksom søndag, foreslår jeg en tur i en Århus’ perler, biografen Øst for Paradis. Her finder du et udvalg af film, både blockbusters og i mere smalle genrer, hvor omgivelserne fuldbyrder biografoplevelsen. En film, som kan opleves denne søndag (og som passer til ægte søndagsblues) er Unge Astrid. Alba August fortolkning af Astrid Lindgren er helt fantastisk, men, bevares, programmet er fyldigt og imødekommer enhver smag.

Skriv en kommentar