Butik Harald

Butik Harald

Historien om Butik Harald er på alle måder en lykkelig fortælling. For nogle år tilbage besluttede den unge iværksætter, Oliver Harald Nielsen, at hæve sine opsparede penge fra banken, for at investere dem i en ny forretning på Trøjborg. Til trods for omgivelsernes skepsis, blev butikken en stor succes, og i dag har Oliver så travlt, at han får hjælp til at drive butikken af sin mor, der er gammel skrædder.

Butik Harald er en lille forretning, der sælger tøj og accessories til mænd. Oliver udvælger og bestiller selv sine varer hjem fra mærker som Anerkjendt, Denim Project, Lakor og A Question Of. Derudover designer og sælger han også sit eget mærke Bomuldskompagniet, som bl.a. består af skjorter og T-shirts med unikt print. Oliver bestiller kun et begrænset udvalg af de forskellige dele, så man er sikker på at få noget særligt med sig hjem. Ud over tøjet er der også et fint udvalg af tilbehør, som bl.a. består af sko, huer og sjove farverige butterflys, slips og strømper.

Når man træder ind, bliver man ofte tilbudt en kop kaffe, og hvad der skulle have været et kort kig kan hurtigt udvikle sig til, at man bliver hængende i en halv time. Servicen er helt i top, og det er formentlig også en af årsagerne til butikkens succes.

Oliver går op i at tænke butikskonceptet lidt anderledes, og derfor holdes der fra tid til anden whisky-, rom- eller vinsmagningsaftener, hvor man kan komme forbi og hænge ud i butikken.

Det er et godt sted, hvis du er mand og søger noget unikt i en god kvalitet og til gode priser. Men det er også perfekt til dig som er kvinde og fx står og mangler en gave til din kæreste, bror eller ven.

Besøgt af Maja Emilie Vous Bonde

Hvor: Tordenskjoldsgade 59 Trøjborg 8200 Aarhus N.

Hvornår: Mandag-torsdag: 11.00-18.00 Fredag: 11.00-18.30 Lørdag: 10.30-14.30 Søndag: Lukket.

Hvorfor: Fordi du er vild med god service og lækkert tøj til rimelige priser.

Brands: Anerkjendt, Asics, Plain, Selected, Woden, Bomuldskompagniet, Dr. Denim, Denim Project, Lakor, Gourmet, Bound mf.

Mønt: Skjorte: 400-500 kr., T-shirt: 50-200 kr., bukser: 400-700 kr.

 


Oliver Harald Nielsen 61 33 28 90

website facebook twitter

Skriv en kommentar

Mit navn er Rune, og jeg er ejer af Det Bedre Selskab. Hos Det Bedre Selskab arbejder vi med online markedsføring. Som firmanavnet antyder, er vi... kreative til at finde på navne. Vores kreativitet, ærlighed og tillid til menneskeheden er med til at gøre os unikke.